Je vindt ons op het tts Forum 2016 – 28 april

Global Services Je vindt ons op het tts Forum 2016 – 28 april

Als opleidings- en kennisspecialist volgen we de evoluties in de (digitale) wereld van leren en ontwikkelen op de voet. Het tts Forum is het ideale congres om op de hoogte te blijven van de laatste trends. Samen met onze klant Atlas Copco zijn wij aanwezig op dit 12e Forum van tts.

Op 28 april 2016 bieden experts van gerenommeerde bedrijven inzicht in thema’s zoals Talent Management, Corporate Learning en Performance Support. En in het bijzonder in de kwalificatie en ontwikkeling van werknemers.

De digitalisering van onze wereld loopt als een trein. Een denkbeeld dat prof. Gunter Dueck kan beamen. Hij geeft tijdens het forum een lezing over de invloed van innovatie op ons werkmodel, over de invloed van the Internet of Things op onze werkomgeving en hoe wij daarmee best omgaan. Efficiënt mee evolueren als bedrijf, daar is het om te doen.

Michael Skala van Allianz Deutschland geeft zijn visie op Performance Support. Suva, vertegenwoordigd door Daniel Portmann, gaat dieper in op Learning. Michael Lötscher en Stefanie Mathis van Emmi AG brengen een update rond Talent Management.

Meer info: http://www.tt-s.com/en/newsroom/events/tts-forum/


Back to all newsitems