Onze Referenties

GS Training & Knowledge Management is sinds 1996 de IT-kennispartner van multinationals en kmo’s in 28 landen.

ArcelorMittal Gent

Global Services is sinds jaren vaste SAP-opleidingspartner bij ArcelorMittal Gent. Zo kwam GS ook in contact met diverse vestigingen in Frankrijk, waaronder Fos-sur-Mer. Onze collega’s van Fos waren zeer tevreden over jullie SAP PM opleidingen, zowel qua aanpak, documentatie als de trainingen zelf. Jullie expertise kwam voor ons dus als geroepen. De pragmatische houding van de trainers en het maatwerk zijn echte toppers.

François Lacava, ArcelorMittal Basse-Indre

Lees verder over deze case

Bekaert NV

Dat de training zijn vruchten heeft afgeworpen, kunnen we heel goed meten aan de hand van de binnengekomen tickets bij de helpdesk. We merken nauwelijks een verhoging van het aantal oproepen, we kunnen dus gerust zeggen dat de upgrade zowel op technisch vlak, als op het vlak van de gebruikers een succes is!

Wouter Goderis, Bekaert NV

Lees verder over deze case

3M - Dyneon Gendorf

De go-live van SAP verliep erg rustig en soepel, met dank aan de professionele opleidingen! De snelheid en efficiëntie waarmee Global Services zich wist in te werken in onze bedrijfsprocessen, in combinatie met de eigen accenten die we zeker in het opleidingstraject konden leggen, zijn uiteindelijk doorslaggevend geweest voor het welslagen. Global Services heeft zich bewezen en is een gedegen lange termijnpartner voor SAP-opleidingen.

Stefan Friedrich, 3M – Dyneon Gendorf

UZ Gent

“We zijn erg tevreden over de prestaties van Global Services.  We konden ook tijdens de go-live in maart 2015 op hun support rekenen. Voor de volgende fases en jaren zullen wij opnieuw beroep doen op de expertise van Global Services.” 

Christiaan Pollet, UZ Gent

Lees verder over deze case

Atlas Copco

“Jullie trainers spreken nu onze taal, kennen onze filosofie. Dit wordt erg geapprecieerd door de business.”

Juha Hyvaoja, Atlas Copco