Next Learning 2016, all about sharing knowledge!

Global Services Next Learning 2016, all about sharing knowledge!

Work.Play.Perform.

Op 19 april waren we aanwezig op Next Learning 2016 in Den Bosch. Om de laatste trends rond Learning & Development op te pikken, om alles over het (nieuwe) leren in organisaties te ervaren. En of er leerrendement was! Van HR-arena, leersafari, expertsessies tot learning playground en een goed gevuld congresprogrammaNext Learning 2016 was all about sharing knowledge.

… want nooit was leren en ontwikkelen zo belangrijk in de samenleving en het bedrijfsleven. Daar waren de (keynote) sprekers het over eens. Een greep uit de thema’s:

Performance track: leren kan sneller, makkelijker, maar vooral prestatieverhogend. Door leren naar de werkplek te brengen.

Social learning: leren van en met elkaar. De business omarmt sociale leernetwerken als noodzakelijke leer- en werkvorm bij innovatie in de agile wereld.

Design: design van de class room, design van de leer- en werkvorm, design van het leren in organisaties. Vergeet het design niet. Durven we ook op dit vlak innoveren?

Big data: big data wordt de grootste trend in leren en zorgt dat we grote stappen maken. Meten is weten, ook bij leren!

Empower track: de kracht van performance zit in je mensen. In leiderschap. In talent. Empower je workforce.

Meer weten? Download zeker het eBook voor meer tips & tricks over leren in organisaties.

Performance support

Bij GS Training & Knowledge Management zetten we de laatste maanden fel in op performance support. Ondersteuning op de werkvloer, in the moment of the need. We hebben dus goed geluisterd naar de sessie van Marc Rosenberg bij Next Learning, expert in performance improvement: “Sometimes performance support negates the need for training; other times, it augments it.”

Knipsel

Performance support zou deel uit moeten maken van een breed ecosysteem op het gebied van leren en ontwikkelen. Kan je dit niet zelf als organisatie? Laat je professioneel bijstaan door de learning experts van GS Training & Knowledge Management.


Back to all newsitems