Learnings from ATD 2016 – met speech Philippe Lorrez

Global Services Learnings from ATD 2016 – met speech Philippe Lorrez

Naar jaarlijkse gewoonte ging VOV met een Belgische delegatie naar ATD. Dat is de grootste HR-conferentie worldwide over learning & talent development. De Belgische delegatie keerde terug met een koffer vol inspiratie en deelt die graag met het VOV-netwerk, op vrijdag 16 juni bij OFO in Brussel. Als jij ook op de hoogte wil blijven van de volgende trends in L&D, klik dan hier schrijf je in.

Drie goede redenen om deel te nemen

  1. De keynote speakers Brené Brown, Simon Sinek en Jeremy Gutsche maakten indruk. Ontdek waarom!
  2. De delegatieleden bruisen van de praktische tips en kunnen niet wachten om met jou daarover van gedachten te wisselen.
  3. Wil je weten wat de volgende trends en tendensen zijn in L&D? Dan hoor je het hier!

Philippe Lorrez over learning trends, shifts and disruptors

VOV-delegatielid Philippe Lorrez is heel sterk bezig met #TheFutureOfWork en #theFutureOfLearning. Hij volgde o.a. de sessies van Elliot Masie en Karie Willyerd, twee workplace futurists die onderzoek doen naar en focussen op de veranderende wereld, de impact daarvan op hoe wij zullen werken en leren en de rol die technologie daarin zal spelen.  In zijn sessie zal Philippe zijn learnings delen over de brede learning trends én shifts die ook naar België zullen overwaaien.

Philippe Lorrez is General Manager bij GS Training & Knowledge Management en vanuit die hoedanigheid begeleidt hij eindgebruikers binnen SAP, Microsoft-applicaties en maatsoftware via training, e-learning, coaching, support, documentatie, knowledge management, performance support en change management.


Back to all newsitems