Klaar voor Industrie 4.0 – tts Forum

Global Services Klaar voor Industrie 4.0 – tts Forum

Als opleidings- en kennisspecialist volgen we de evoluties in de (digitale) wereld van leren en ontwikkelen op de voet. Op 28 april tekenden we dan ook samen met onze klant Atlas Copco present voor het 12de tts Forum in Heidelberg. We gingen ‘sehr begeistert’ naar huis. Met dankbare tips en de laatste trends op zak.

Prof. Gunter Dueck beet de spits af tijdens dit uitstekend georganiseerd congres, met een introductie over Industrie 4.0. Want de digitalisering van onze wereld loopt als een trein. Hypes vinden hun weg naar de industrie, the Internet of Things heeft gevolgen voor onze werkomgeving. Efficiënt mee evolueren als bedrijf, daar is het om te doen.

We waren onder de indruk van de boeiende showcases van tts klanten Allianz, Lufthansa, AXA Winterhur en andere. Mooi om te zien dat grote bedrijven veel vertrouwen stellen in tts. Net zoals wij overtuigd zijn van de tts tools zoals TTKF, een e-learning en knowledge management applicatie die wij reeds geruime tijd inzetten bij onze klanten.

Enkele lezingen over Performance Support, LearningTalent Management en ruimte voor netwerking maakten het event compleet. En uiteraard het toekomstbeeld: tts dat werk maakt van de VR classroom (virtual reality) en de integratie met SAP SuccessFactors.

Meer info: http://www.tt-s.com/en/newsroom/events/tts-forum/

 


Back to all newsitems