Microsoft-Training

Specialist in Microsoft Office-applicaties

Onze Microsoft-afdeling is gespecialiseerd in de training van Microsoft Office-applicaties. Want een implementatie of upgrade vraagt om een professionele begeleiding en opleiding. Bij GS Training & Knowledge Management vind je de opleidingsspecialisten die je nodig hebt, zelfs wereldwijd. Want zeg nu zelf, een migratie van je systeem slaagt niet enkel als het technische luik in orde is, maar ook (en vooral) als je je medewerkers weet te betrekken bij de wijzigingen in hun kennisveld.

 

Vier goede redenen voor een Microsoft Office-migratie:

  • De huidige Office-versie wordt niet langer ondersteund
  • Standaardisering van 1 gemeenschappelijk Office-platform
  • Nieuwe Office-functies worden vereist door business power users
  • Business partners versturen steeds meer Office-bestanden in nieuwe bestandsformaten

 

Lees alvast één van onze Microsoft Office-training cases.

Elk Microsoft-project kan aangeboden worden als sleutel-op-de-deur-formule, waarbij we de volledige trainingsorganisatie overnemen. We starten met een duidelijke projectanalyse, rekening houdend met het concept en budget dat je organisatie voor ogen heeft voor de eindgebruikerstraining. We leggen samen de documentatie- en trainingsvormen vast. Roadshows, workshops of dagtrainingen, klassikaal of via e-learning? Alles is mogelijk. Reken ook op een duidelijke communicatiestrategie, waarbij je interne e-mailpolicy en huisstijl worden geïntegreerd.

Of je nu voor een roadshow, workshop of dagtraining kiest… de ideale Microsoft-opleiding omvat ook documentatie ter ondersteuning van de eindgebruikers. Zodat de Microsoft-pakketten zoals Office, Outlook, Excel, Word en andere optimaal onthaald worden. Multimedia staat steeds centraal bij onze Microsoft-documentatiecreatie. Met het oog op een correcte en optimale invulling van de opleidingsbehoeften. Process flows, handleidingen, e-learning, helpkaarten en lespresentaties ondersteunen het leerproces.

Documentatie, training en support gaan hand in hand. Ons doel: je medewerkers op een gestructureerde manier leren werken met de Microsoft office-applicatie, kennis die resulteert in tijd- en kostenbesparing op de werkvloer. Qua training zijn er verschillende mogelijkheden. Een voorstel:

  • Key user training: een klassikale computertraining met maximum 12 cursisten, waarbij het programma kan bestaan uit een roadshow, gevolgd door een gedetailleerde deltatraining rond Office, Outlook, Excel, Word, PowerPoint, Access, Visio en SharePoint.
  • End user roadshow: een roadshowpresentatie met de voornaamste features voor groepen tot maximum 30 personen, geen computertraining.

Of doe beroep op onze Microsoft-support bij en na de migratie, helpdesktraining, problem solving met tracking en documenteren van problemen… zo komt jouw organisatie sterk uit de Office-migratie!