Efficiënt inzetten op kennisbeheer, met e-learning en TTKF

Global Services Efficiënt inzetten op kennisbeheer, met e-learning en TTKF

Ons e-learning event op 13 mei was een succes. Onder andere Sita, Audi, Fujifilm, Vanheede, Terumo en Agfa Healthcare tekenden present. En kregen de nodige insights in kwaliteitsvolle e-learning, van idee tot werkbaar plan. Want alles begint met een duidelijke leerstrategie en methodologie, overkoepelend voor HR, IT en de business.

We schoven de tool TTKF van de Duitse leverancier tts naar voor, maar eigenlijk werkt onze aanpak systeemonafhankelijk. “Perfect toepasbaar op een ganse waaier van applicaties”, vertellen onze Learning Consultants. Eigenlijk is zo’n tool een container voor het borgen van kennis, op learning gericht en op systemen gebaseerd.

Tijdens de demo werd ingezoomd op zogenaamde ‘learning nuggets’, varianten van stukjes kennis. Je shopt in je kennisbib en kan zo je competenties samenstellen. Er werden learning flows getoond (de visuele kapstok), process views, cursussen en meer. Dit alles kan via e-learning toegankelijk gemaakt worden op de werkplek, voor ondersteuning ‘in the moment of the need’. Van efficiënte performance support gesproken.

Kortom, dit brengt mogelijkheden voor de toekomst en de deelnemers waren ervan overtuigd dat de basisprincipes van knowledge management binnen hun bedrijf verder ontwikkeld moesten worden. “Ook het uitwisselen van ervaringen, was een belangrijke meerwaarde tijdens het event”, aldus SITA, waar reeds met de TTKF-tool wordt gewerkt.

Ontdek hier onze intro.

Ook in jouw bedrijf knowledge management onder de loep nemen? We komen graag langs voor een analyse. Neem vrijblijvend contact op.


Back to all newsitems